Polisi Pemulangan

Pemulangan Semula

Pemulangan semula hanya untuk produk yang salah dihantar daripada pihak kami. Polisi bayaran balik dan pemulangan kami berlangsung selama 30 hari. Jika 30 hari telah berlalu sejak pembelian anda, kami tidak boleh menawarkan bayaran balik penuh atau pertukaran kepada anda.
Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti berada dalam pembungkusan asal.
Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.

Pembayaran Semula
Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses dan wang akan dimasukkan secara secara automatik ke dalam akaun bank anda, dalam tempoh hari tertentu.

Bayaran Balik Lewat atau Tiada
Jika anda belum menerima bayaran balik, semak akaun bank anda sekali lagi.
Sekiranya anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di sales@thedalucia.com

Barang Jualan
Hanya barang berharga biasa boleh dikembalikan. Barang promosi tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran
Kami hanya menggantikan barang jika ia rosak semasa diterima atau tidak cukup seperti yang dipesan. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di sales@thedalucia.com dan hantar item anda ke:
The Dalucia Sdn Bhd, 2F-G, Jalan Jubli Perak 22/1, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor

Hadiah Percuma
Sekiranya hadiah tidak cukup atau rosak, anda tidak akan menerima sebarang ganti rugi.
Semua hadiah yang telah habis stok tidak akan digantikan dengan barang atau hadiah lain serta tidak boleh ditukar nilai dengan wang ringgit.
Semua hadiah dan kupon diskaun adalah sepenuhnya tertakluk kepada promosi semasa yang ditetapkan di dalam laman utama kami dan boleh berubah dari semasa ke semasa. Sila pastikan anda menggunakan kupon yang diberikan mengikut masa yang ditetapkan.

Cabutan Bertuah
Cabutan bertuah (sekiranya ada) sah dan akan berkuat kuasa setiap 3 bulan sekali. Pemenang akan dipilih dan tidak boleh dipertikaikan cara atau penerimanya oleh mana-mana pihak sekalipun.
Hadiah cabutan bertuah boleh diubah ganti kepada barangan lain tanpa diberitahu terlebih awal kepada pengguna.
Penerima cabutan bertuah tidak boleh meminta untuk menukar hadiah yang diterima dengan barangan lain atau wang melainkan dengan persetujuaan pihak syarikat.

Perlukan Bantuan?
Hubungi kami di sales@thedalucia.com untuk soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan.

Hak Cipta Terpelihara | DALUCIA ALMOND MILK | THE DALUCIA Sdn Bhd © 2023. Empowered by Sawangville Digital Solution